Vi erbjuder

Elektriker

Vi har auktoriserade elektriker med bred kompetens och åtar oss alla typer av elarbeten och installationer som har med el i hemmet att göra.

Det kan vara att installera ett nytt vägguttag eller en strömbrytare, dra el i ett nytt kök, sätta upp, ta ned eller byta ut belysning på din altan, balkong eller garageuppfart.

Vi byter ut ditt gamla proppskåp mot en ny elcentral med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Vi kopplar in värmegolv, kopplar i och ur spisar och ugnar, drar fram byggström med mera.

Snabb hjälp

På Skärgårdspartner lägger vi stor vikt vid tillgänglighet. Vi förstår att du behöver hjälp när du kontaktar oss och därför gör vi vårt yttersta för att hjälpa dig inom kort.

Trygghet

Skärgårdspartner är en pålitlig och professionell elfirma med auktoriserade elektriker och installatörer. Vår långa erfarenhet och höga kompetens garanterar trygghet för kunden och säkra installationer.

Installationsgaranti

Vi lämnar installationsgaranti på allt utfört arbete och på det material vi köper in till installationer. Det innebär att arbetet är fackmannamässigt utfört och i enlighet med tillverkarens anvisningar.

Nöjda kunder

Så tycker våra kunder om oss

Priser

Kostnad för elektriker

I minimidebiteringen ingår bil, resa, tid för inköp av material, fakturering, avfallshantering, samt en timme på plats hos kund.

I timdebiteringen ingår anskaffning av material, faktisk tid på plats, tidsrapportering, avstädning och ev. sophantering.

Löpande arbeten

Minimidebitering

1 500 :-

Vardagar 7-16

525 :- / timme

Vardagar 16-7 samt helger

1050 :- / timme

Tillkommande kostnader

Kostnad för servicebil

400 :-

Extra säkringar

100 :- / st

Eventuella parkerings- eller trängselavgifter

Löpande arbeten

Minimidebitering

1 950 :-

Vardagar 7-16

750 :- / timme

Vardagar 16-7 samt helger

1 500 :- / timme

Tillkommande kostnader

Kostnad för servicebil

400 :-

Extra säkringar

100 :- / st

Eventuella parkerings- eller trängselavgifter

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vi utgår från Värmdö men är verksamma i hela Stockholm.

Våra arbeten är godkända för ROT-avdrag, förutom installation av pool samt felsökning.

På Skärgårdspartner lägger vi stor vikt vid tillgänglighet. Vi försöker att vara flexibla och kan i de allra flesta fall vara tillgängliga inom tre dagar.

Ja, vi har både privatpersoner och större företag som kunder.

Ja, vi tar oss an eljobb av alla slag.

Inga problem! Vi har en båt som vi kan ta oss ut till Stockholms skärgårdsöar med.

Vi kan hjälpa till att felsöka och lämna åtgärdsrekommendationer kring vitvaror och köksutrustning om det är något som inte fungerar. Vi reparerar dock inte vitvaror.