Vi erbjuder

El för pool och spabad

En pool eller ett spabad ska vara avkopplande, en del av vardagslyxen. Vi utför de nödvändiga elektriska installationerna för pooler och spabad för att garantera en njutningsfull problemfri njutning i badet.

Första steget vid all elektrisk installation en pool eller ett spabad är en separat jordfelsbrytare. Därefter drar vi fram ström från elcentralen till spabadet och kopplar in det.

När det gäller pool behöver man ofta sätta en ny elcentral i poolens “teknikrum” som vi drar fram ström ifrån samt kopplar in all utrustning så som pumpar, värmare, reningsverk och belysning.

Snabb hjälp

På Skärgårdspartner lägger vi stor vikt vid tillgänglighet. Vi förstår att du behöver hjälp när du kontaktar oss och därför gör vi vårt yttersta för att hjälpa dig inom kort.

Trygghet

Skärgårdspartner är en pålitlig och professionell elfirma med auktoriserade elektriker och installatörer. Vår långa erfarenhet och höga kompetens garanterar trygghet för kunden och säkra installationer.

Installationsgaranti

Vi lämnar installationsgaranti på allt utfört arbete och på det material vi köper in till installationer. Det innebär att arbetet är fackmannamässigt utfört och i enlighet med tillverkarens anvisningar.

Priser

Kostnad för installation

Priserna är angivna inklusive moms innan eventuellt ROT-avdrag.

I minimidebiteringen ingår bil, resa, tid för inköp av material, fakturering, avfallshantering, samt en timme på plats hos kund.

I timdebiteringen ingår anskaffning av material, faktisk tid på plats, tidsrapportering, avstädning och ev. sophantering.

Löpande arbeten

Minimidebitering

1 950 :-

Vardagar 7-16

750 :- / timme

Vardagar 16-7 samt helger

1 500 :- / timme

Tillkommande kostnader

Kostnad för servicebil

400 :-

Extra säkringar

100 :- / st

Eventuella parkerings- eller trängselavgifter

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vi utgår från Värmdö men är verksamma i hela Stockholm.

På Skärgårdspartner lägger vi stor vikt vid tillgänglighet. Vi försöker att vara flexibla och kan i de allra flesta fall vara tillgängliga inom tre dagar.

Inga problem! Vi har en båt som vi kan ta oss ut till Stockholms skärgårdsöar med.