Vi erbjuder

Installation av smarta hem

Vi installerar smarta styrningar och timers med produkter från Plejd och Schneider Wiser så du kan hantera funktioner i ditt hem via en app i telefonen istället för att trycka på en fysisk knapp eller schemalägga återkommande funktioner. Schemaläggningen ger dig till exempel möjligheten att få belysningen att följa solens upp- och nedgång, en riktigt bra energi- & klimatsmart lösning i Sverige med tanke på våra ljusförhållanden.

Smarta hem erbjuder många andra funktioner till exempel att huset tänds upp i samband med att du låser upp ytterdörren och larmar av för att slippa kliva in i ett mörkt hus när du kommer hem.

Du kan också höja eller sänka värmen på distans, styra ljudanläggningen, markiserna, garageporten, programmera så att vissa maskiner, till exempel tvättmaskin, torktumlare mm, inte fungerar om elpriset är högt.

Snabb hjälp

På Skärgårdspartner lägger vi stor vikt vid tillgänglighet. Vi förstår att du behöver hjälp när du kontaktar oss och därför gör vi vårt yttersta för att hjälpa dig inom kort.

Trygghet

Skärgårdspartner är en pålitlig och professionell elfirma med auktoriserade elektriker och installatörer. Vår långa erfarenhet och höga kompetens garanterar trygghet för kunden och säkra installationer.

Installationsgaranti

Vi lämnar installationsgaranti på allt utfört arbete och på det material vi köper in till installationer. Det innebär att arbetet är fackmannamässigt utfört och i enlighet med tillverkarens anvisningar.

Nöjda kunder

Så tycker våra kunder om oss

Priser

Kostnad för elektriker

I minimidebiteringen ingår bil, resa, tid för inköp av material, fakturering, avfallshantering, samt en timme på plats hos kund.

I timdebiteringen ingår anskaffning av material, faktisk tid på plats, tidsrapportering, avstädning och ev. sophantering.

Löpande arbeten

Minimidebitering

1 500 :-

Vardagar 7-16

525 :- / timme

Vardagar 16-7 samt helger

1050 :- / timme

Tillkommande kostnader

Kostnad för servicebil

400 :-

Extra säkringar

100 :- / st

Eventuella parkerings- eller trängselavgifter

Löpande arbeten

Minimidebitering

1 950 :-

Vardagar 7-16

750 :- / timme

Vardagar 16-7 samt helger

1 500 :- / timme

Tillkommande kostnader

Kostnad för servicebil

400 :-

Extra säkringar

100 :- / st

Eventuella parkerings- eller trängselavgifter

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vi utgår från Värmdö men är verksamma i hela Stockholm.

Våra arbeten är godkända för ROT-avdrag, förutom installation av pool samt felsökning.

På Skärgårdspartner lägger vi stor vikt vid tillgänglighet. Vi försöker att vara flexibla och kan i de allra flesta fall vara tillgängliga inom tre dagar.

Inga problem! Vi har en båt som vi kan ta oss ut till Stockholms skärgårdsöar med.